EETHUIS TUANA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Tuana. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 18:17 Heerlijk eten, al meerdere keren besteld en elke x is het super lekker en altijd goed lekker warm/heet. Bezorgen duurt altijd wel eventjes maar dat weten we inmiddels dus daar houden we rekening mee.
13 nov 2022 om 20:17 Heerlijke gegeten, keurig verpakt en bezorgd, netjes gepresenteerd en alles lekker vers.
6 nov 2022 om 20:03 Heerlijk gegeten. Aanrader!
10 okt 2022 om 12:29 Ik had iskender het was heerlijk
7 okt 2022 om 21:29 Top eten en top bezorger
10 sep 2022 om 0:58 Grote bestelling gedaan. Nog nooit eerder hier besteld. Al het vlees was mals en lekker gekruid. We hebben heel lekker gegeten!
1 sep 2022 om 16:41 De bestelling was op tijd bezorgd, maar de eten was zwaar teleurstelling. We bestellen wel vaker eten hier en tot nu toe niks gebeurd maar deze keer de vlees was veel te droog en de brood veel te vettig, was geen succes.
27 aug 2022 om 20:23 Onder andere een schotel adana besteld. Voor €17,50 ontzettend weinig in verhouding met bijvoorbeeld een durum. Geen schotel meer. Service verder prima
18 aug 2022 om 19:13 Zeer goede kapsalon!!!
7 aug 2022 om 19:33 Niks mis met de bezorging...eten daar aan tegen door een door droog, het deeg was nattig en slap. Maar dit is er nog niks mee vergeleken met dat ik hiervan een kleine voedselvergiftiging heb aan overgehouden. hele avond boven de wc uitgehangen.
16 jul 2022 om 21:23 Prima heerlijk eten en goed verzorgd